Magyar almavásár

Egy tavalyi vásárló véleménye:
„Amikor bele kóstoltam az első vásárolt almába gyermekkorom emlékei szaladtak a gondolataimba. Nagypapám gyümölcsös kertje, melyet féltő gonddal ápolt egész évben. Esti almázások a TV előtt apukámmal. Pincében őrizgetett almatermések, melyek egész télen át a család ellátását szolgálták.
... Akkor ettem ilyen finomat utoljára. …
Sajnos a boltokban sosem kaptam ehhez foghatóan finom almát. Meg is fogadtam, hogy ha lehet, kerülöm a multikban történő alma vásárlást, mert csak hiába való pénzkidobás. Inkább várok az igazi hazaira, és a lehetőségeim szerint tartalékolok a télre belőle.
Most is így fogok tenni!”

A tavalyi évben nagy sikert és érdeklődést kiváltott magyar alma vásárt az idei évben is szeretnénk megszervezni.
Akik tavaly tudtak venni biztosan jó véleménnyel vannak ma is az almákról. Finom, megbízható minőségű és jól eltartható almák voltak. És ami szintén fontos - itt Magyarországon, magyar termelő gondozásában termett igazi hazai almákról van szó.
Összehasonlíthatatlanul finomabb volt, mint bármelyik multiban tonna számra vehető és nem olcsóbb, de rosszabb ízű alma.
Ezért bátorkodunk kezünkbe venni gyülekezetünkben és vonzáskörében az igazi „Magyar alma vásár” szervezését.
2012. október 28.-ig gyűjtjük az igényeket a gyülekezeti terem előterében elhelyezett ládában és e-mailben. A következő oldal segít a rendelésed kezelésében. Előre láthatólag a Betlehem Óvoda parkolója lesz egy szombati napon (pl. 2012. november 03.) az átvétel helyszíne, de minden érdeklődőt pontosan informálni fogunk.
Csak megrendelt almát tudunk átadni a nagy érdeklődésre való tekintettel. Ezért fontos a túloldal pontos kitöltése és eljuttatása a megfelelő helyre.
20-22 kg-osra pakolt ládákban érkezik az alma. Minimális rendelés 1 láda. A ládát sajnos ki kell üríteni. Abban hazavinni senki sem tudja az almát.
Fizetés a helyszínen készpénzzel.
Számla igényt kérjük előre jelezni!
Köszönettel: Szervezők


Megrendelőlap a mellékletben.

Letöltések: